keskiviikko 26. toukokuuta 2010

SNYily loppui

Lähettelin pitkin kevättä paketteja Mettelle tuonne Keskiseen Suomeen. Tässä lähettämäni:

Helmikuun paketti sisälsi Karaoke -lankaa ja Rose Mohairia kumpaakin vihreänä kaksi kerää, vihreää teetä ja katajaisen kinnasneulan.

Kortti jonka postitin neulemiitin jälkeen Sastamalasta ja sain siihen postimerkin "lainaan" yhdeltä kimppaneulojalta.

Maaliskuun pakettiin laitoin neulomani sukat, pikkuiselle koiruudelle kaluamisluita ja karvaiselle kisulille pussillisen herkkuruokaa, Mauri Kunnaksen kuvittaman peltipurkin jossa oli käsirasvaa ja kynsiviiloja sekä ohutta kumilankaa joustoksi sukanvarsiin. Lisäksi punainen vyyhti Pirkka -lankaa, muistikirja ja pikkuaski namia.

Huhtikuun paketti
oli teemaltaan sininen ja sinne laitoin punaisen vyyhdin kaveriksi sinisen vyyhdin Pirkka -lankaa, lisäksi kansio ohjeille (muutama ohje jo valmiiksi) ja merinolankaa. Myös pari pyöreää posliini"taulua" joissa susia sekä lasinen tuikkukippo sinisillä raidoilla. Myös sinistä Fazerin tummaa suklaata nemi levyllinen.

Toukokuun paketti oli teemaltaan kierrätysaiheinen. Ompelin hiki hatussa kierrätyskankaista puikkosäilyttimiä, pienen kässäpussin ja penalintapaisen. Lisäksi pakettiin sujautin kaksi kerää Rowanin kierrätyskuiduista tehtyä lankaa sekä Cloverin huovutusmuotin päiväkakkaroille ja samaisen valmistajan silmukka/kerrosmerkkejä.

Paljastuspakettiiin laitoin kerän Tofutsies -lankaa, itse väkertämiäni silmukkamerkkejä, neulatyynyn, pari ohjetta ja kourallisen SukuLakuja.

Kyllä tämä SNYily on ollut kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers