torstai 15. heinäkuuta 2010

Kaivoinpa painovermeet esiin

En muista milloin viimeksi olen painanut itsetehtyjä kuvia. Etsin eteisen kaapista litoposterit ja siivouskaapista painopastan ja yläkaapista pigmentit. Pyykkikopista etsin seulan ja raakkelin. Tytöt halusivat hevospaidat. Tytöt siis piirsivät hevoset (mallista) ja minä leikkasin litoposterista skalpellilla kaksi erilaista kaaviota. Toisessa hevosen kroppa ja toisessa harja, häntä, silmä ja pari ääriviivaa. Ihan ei mennyt oikein ääriviivat, mutta tyttöjen mielestä riittävän lähelle.

Jos osaa oikein tarkkaan katsoa, niin tuossa tosiaan on hiukan erisävyisiä ruskeita...

Mustaa painopigmenttiä mulla ei olekaan :( vielä, mutta tilasin hetki sitten. Joten pitihän sitten testata, että miten onnistuu rektiivivärillä painopastan värjääminen. Onnistuu kyllä mutta se ohentaa liikaa, joten pastasta tuli liian notkeaa...

Ensimmäinen testipaino onnistui, mutta toinen ei...

3 kommenttia:

  1. Hieno heponen! Tuolla konstilla saa ainakin mieleisesnä vaatteet.

    VastaaPoista
  2. Eipä olekaan tuota tullut aikoihin harrastettua. Voisi ollakin mukavaa lomahommaa... missähän vaan on tarvikkeet ja lieneekö värit jo kuivuneet purkkeihinsa?

    VastaaPoista
  3. Hei Ixu! Kiitos vinkistä, kankaanpaino olisikin mitä mainiointa hommaa näillä helteillä! :) Ja kiitos myös kivan Lankahullun Yllätys-tempauksen järjestämisestä, oli mukavaa olla mukana ja nyt taas riittää hipeltämistä pakettien sisällöissä! Aurinkoista kesän jatkoa! :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers