torstai 8. heinäkuuta 2010

Loistava postipäivä!


Bellesiltä Inspishaasteen palkinto. Pitkään tätä odotin, mutta oli se sen arvoinenkin että kannatti odotella :)


Ja näiden lisäksi postilaatikossa majaili Ilulta ostettuja ihanuuksia... Jahka puikoilla olevat jutut on saatu toisenlaiseen kuosiin, niin sitten näistä jotain. Yllättävän hyvin tuossa "Mieleni mustin koskettimin" -langassa toistuu värit vaikka siinä on violettia ja liilaa... Ehkäpä tuo "pornon" värinen prätkä taustalla värittää sopivasti. Ja tämä vihreämpi lanka on juurikin täysin nimensä mukaista tunnultaan... "Läähätän ja läkähdyn"

Jotain on puikoiltakin valmistunut; Poncho Mambosta. Eipä taida näin aurinkoisella kelillä saada tyttäristä mannekiinia tuollaiselle tuotteelle... Pitänee odottaa iltaan että saa tuosta sen kuvan.

Peten (siis koirulimme) kanssa käytiin eläinlääkärillä. Poju ensinnäkin painaa nykyään 41 kiloa!!!! Pitäis varmaan aloittaa kevyt laihdutuskuuri. Tosin on tuo muutenkin iso... No eniveis, sillä on ollut viikon verran ihottumaa kaulalla ja halusin varmistaa ettei se ole kapi kun näissä nurkissa kettujakin pyörii, mutta ei lääkäri uskonut että se kapia olisi. Varuiksi kuitenkin laitettiin lääke siihenkin. Ihottuma on kutissut niin että koira on sen raapinut rikki ja iho on tulehtunut; koirallakin on nyt antibioottikuuri. Lapsista kahdella on jo loppu ja yksi jatkaa vielä viikon verran...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers