sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

On kuuma...

Onneksi täällä sisällä ei niinkään kun meillä on tuo ilmalämpöpumppu jota voi siis käyttää myös viilennykseen.  Ulkona on varjossa 26,8°C ja täällä sisätiloissa nyt kun pumppu on viilentänyt tunnin verran on enää 24,8°C. Mutta kaksi astetta mukavampaa kuitenkin kuin mitä ulkona.

En ole kamalan paljon neulonut tässä viimepäivinä juurikin kuumuudesta johtuen kun langat eivät kovin hyvin luista hikisissä räpylöissä. Sukkia olen kuitenkin tehnyt ja kohta saan tehdä niihin kantapäät ja sitten vartta jonkin matkaa. Eilen kyllä tuolla Lankaliigan kokoontumisessa neuloin juurikin noita sukkia muutamiakin kerroksia.

Meinasi vaan reissu Sastamalaan jäädä kun pyörästäni oli eturengas jostakin käsittämättömästä syystä tyhjennyt. No, onneksi huushollissa on toinenkin (ja kolmaskin) motska niin kuitenkin pääsin miellyttävällä kyydillä kulkemaan. Autossa ei näillä keleillä istu kuin pakosta (= lapset pitää kyyditä jonnekin).

Miehellä alkoi kesäloma ja sitä myötä pitäis aloitella mun työhuoneen tekoa ja ullakon raivaamista. Lapsilla on kaikilla korvatulehdus ja niihin antibiootit :( Itselläni ja miehellä on silmätulehdus. Että sellainen loman alku...

1 kommentti:

  1. Hei,

    Kuulostaapa aika hurjalta lomanaloitukselta. Muista jossain vaihessa levätä ja rentoutuakin, ja totta kai neuloa kun helle vähän hellittää!

    Jään blogiisi tutustumaan ja suunnittelemaan. :)

    t. TSV-vaihtoparisi

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers