lauantai 25. syyskuuta 2010

Lauantai, tuo koulupäivistä jaloin (tai jotain?)

Tytöillä on tänään koulupäivä. Sen vuoksi en saanut siis tätäkään aamua nukkua edes tuonne yhdeksään asti, jonne olisin halunnut.

Rankka työviikko takana josta muutama ensimmäinen päivä oli puolikuntoisena normaaliakin rankempi ja nyt viikonloppu olisi ollut hyvä ladata akkuja ihan todenteolla jotta maanantaina jaksaa raahustaa työmaalle jo ennen kukonlaulua tai ainakin auringonnousua. No, tänään pääsee kuitenkin Lankaliigailemaan joten se lienee edes pieni apu latailuun.

Parempaa kuvaa odotellessa
Harmittaa hiukkasen kun kukaan ei luvannut lähteä koeneulomaan irtohihoja. Itse olen ollut noihin varsin tyytyväinen iltaisin kun olen tuolla ulkona raahustanut. Toppatakki kaikkineen olisi vielä liikaa kuten villatakki tai vastaava takin alla. Käsivarret mulla palelee, ei muu ylävartalo. Ja palelevat käsivarret ovat sitten särkeneet myöhemmin. Itse en tulisi toimeen ilman näitä :)

Tuossa pari yötä sitten näin saman unen kuin viimeyönäkin. Siinä eräs tuttu mies oli niinsanotusti heittänyt lusikan nurkkaan tai vaihtanut hiippakuntaa, ihan miten asian nyt haluaakin ajatella. Nyt minua hiukan pelottaa että tuo uni (toistuvuudestaan päätellen) olisi taas jonkinlainen enneuni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers