sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Nurkan varustelua

Olipa sitten tullut sähköpostiin Tiimarin uutiskirje, josta sai tulostaa -50% alekupongin. Olin jo pitkään haaveillut neulenurkkaani muistitaulua ja nyt sen raaskein ostaa kun hintaa jäi 8 €.

häijyn vihreä muistitaulu

Muutenkin harrastin kevyttä shoppailua tänäänkin; Cola-uutetta Soda Streameriin kun poika sitä eilen niin kovasti halusi mutta kun ei ollut. Lisäksi aamupalalle poika olisi halunnut banaania, mutta sitäkään ei ollut... Joten käytiin sitten ruokakaupassakin.

Mies oli eilen keikalla ja nukkuu nyt kisaväsymystään pois. Jaksoi hän kuitenkin kantaa puut sisälle jotta sain sekä puuhellaan että pirtin pilarimuuriin valkeat.

------------

Tuossa muistitaululla siis kahden "tärkeimmän" WIPin nuotteja. Palatossujen kasausohje ja Robottitanssin kaaviokuva. Noita palatossuja olen yhdistellyt nyt aika intensiteetillä kun itsepäisyyspäivälle tarttis olla valmiina. No isompi urakka on jo suoritettu kun miljoona tilkkua on yhdistetty tossun aihioksi. Enää tarttis virkata ne aihiot tossuiksi... Josko huomiselle neuropolinkäynnille ottaisi muutaman aihion mukaan ja tekisi niitä siellä valmiiksi sillä välin kun odottelee että tuleeko uudesta lääkkeestä jotain reaktioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers