keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Tanssikenkäni

Sytyckissä heitettiin porkkana ja kehoitettiin esittelemään tanssikengät. Mullahan näitä on kaksi.

Sohvannurkka (selkänojalla majailee kässäpussukka)
 Sohvannurkassa on mukava neuloa telkkaria katsellen. Pari tyynyä jotta asennosta tulee oikein mukava ja villaviltti vielä päälle (viltti oli kuvanottohetkellä kuumeisen pojan lämmikkeenä toisella sohvalla)
Nurkka
 Tämä nurkka on suosikkini, sillä siellä saan olla "piilossa". Tuolla on langat lähellä ja pöydänkulma jossa voi pitää vaikka ohjeita taikka kaffemukia.

Tästä nurkasta tykkään muutenkin; kaivoimme usean tapettikerroksen ja pinkopahvien alta vanhat savupirtin hirret näkyviin joten nurkassa on vanhaa tunnelmaa. Vanhaan tunnelmaan liittyy myös tuo tuoli; sen on isoenoni (??) tehnyt joskus edellisen sodan jälkeen. Tuoli pitäisi verhoilla uudelleen, mutta olen saanut siitä siedettävän heittämällä päälle ensimmäisellä isommalla kesätyötienestillä ja ensimmäisillä henkilökunta-alennuksilla Eka-Marketista ostamallani nuotti -pussilakanalla. Ja tuo on siis noin 21 vuotta vanha lakana... Tykkäsin siitä silloin ja tykkään edelleen; musiikki kun kuitenkin on lähellä sydäntäni ollut aina.
Nurkka oli aiemmin aikalailla vähemmällä käytöllä kun valaistusolosuhteet oli aika onnettomat, mutta viime viikolla päätin ostaa sinne jalkalampun ja lähdinkin sitä kirpputorilta metsästämään. Ja kävipä tuuri; ensimmäiseltä kirpparilta löytyi tämä lamppupari ja jopa 40€ huokeampaan hintaan kuin olin lamppuostoksille varannut valuuttaa... Olin siis budjetoinut lampun hankintaan 40€. Eikä muutakaan tullut ostettua, joten selvää säästöä :)
Ja nurkanvaltaaja
Aina en suinkaan saa mennä toteuttamaan neuleintoani; Masse tykkää myös nurkastani ja varsinkin tuosta tuolista (kuten kaikki kissat ovat tykänneet, siinäpä syy miksi pitäisi uudelleen verhoilla tuo tuoli)

Tämän isommin en juurikaan voi kenkiäni esitellä; väsy taas painaa päälle. Perjantaina mulle soitettiin että olisi taas töitä tarjolla. Alustavasti piti olla 1,5 viikkoa, mutta se kutistui tähän kuluvaan viikkoon josta tästäkin perjantai on vain puolikas.

1 kommentti:

  1. Onpa kotoisan näköinen neulenurkkaus, juuri sellainen toivenurkkaus - ja ihana tuo nurkanvaltaaja.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers