sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Viikonloppu hujahti

Eilen olimme miehen siskon luona, jossa vietettiin appivanhempieni yhdistelmäsynttäreitä. Appiukko täytti jo kunnioitettavat 80 vuotta ja anoppi 75. Hyvää ruokaa oli ainakin riittävästi ja miehen sukulaisiakin tuli nähtyä nyt kerralla vähän enemmän, lisää kahden viikon päästä toisilla synttäreillä.

Tänään olin lasten kanssa hyvän ystäväni pojan synttäreillä ja mies touhusi sillä välin treenikämpällä (ajattelin tarjota mahdollisuutta mennä sinne siksi aikaa kun me oltiin synttäreillä kun monesti tuo on manaillut kun ei ehdi siellä koskaan mitään tuhtaamaan). Tosin ennen kuin miehen jätin kyydistä niin olimme käyneet ääneemässä ja kaupassa palauttamassa nurkissä useamman kuukauden pyörineet pullot. (boolipullot miehen synttäreiltä ja jokunen sen jälkeen kerääntynyt kaljapullo/tölkki).

Kun tultiin kotiin, niin lapset toki halusivat pihalle ja minä sitten jäin sisälle ompelemaan kun on parin bambin palaset olleet jo tovin leikeltyinä, mutta kasaaminen on ollut vaiheessa. Sain muutaman sauman sentään ommeltua... Sitten termiittitrio tulikin jo takas sisälle.

Parit kissanlelutkin pitäisi ommella...

2 kommenttia:

  1. Minäkin haaveilen Paapiin bambista (ompelupakkauksia on myynnissä)

    VastaaPoista
  2. Mä olen kaksi Paapiin bambin TSI-pakettia ostanut ja jälkimmäisestä kopsasin kaavat omaan käyttöön. Tietenkään siitä omatekoisesta ei tule ollenkaan niin hienoa kun puuttuu ne painetut kukat ja muut, mutta toivoisin että kelpaavat jälkikasvulle...

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers