perjantai 20. toukokuuta 2011

Aika kuluu kuin siivilä

Tai lävikkö tai jotain...

Viime sunnuntaina kävin elämäni ensimmäisillä lankakutsuilla Turussa. Ja tokihan sieltä jäi vähän neulottavaa mukaan...

Töissä olen käynyt ja muutenkin tämä viikko on ollut matalentoa vähän sinne sun tänne. Tiistaina ajattelin hakea uuden puhelimen, mutta en sitten sellaista vielä saanut. Kaksi kuukautta vielä pitää odottaa :( Vanha puhelin oikuttelee jo niin ettei siihen oikein voi kunnolla luottaa. Se tarttis lähettää huoltoon, mutta en uskalla lähettää ennen uutta puhelinta koska haluan synkronoida tiedot vanhasta puhelimesta.

Keskiviikkona olikin sitten taas palkintojenjakotilaisuus Osuuspankin kokoustiloissa, jossa keskimmäisemme sai jälleen oman sarjansa ykköspalkinnon; ruusun ja Twister -pelin

Vähän kehyksen lasi heijastelee kun en hoksannut ottaa kuvaa ennen kehyksiin laittoa

Torstaina olikin sitten suhteellisen tavallinen päivä, paitsi tyttäret eivät olleet kotona kinastelemassa kun koulusta lähtivät yön yli leirikouluun. Otettiinkin sitten pojan kanssa päiväuinoset kotiin kerettyämme. Ihana rauha!


Perjantaina töissä tuli sitten jotain juttua autoista ja niiden pesusta. Tunnustin nolona, etten ollut autoani pessyt vielä kertaakaan, joten laiskuudestani suivaantuneena perjantaina kotiin kerettyäni pistin hihat heilumaan ja pesin autoni.

Samalla lutrauksella sitten pesin kaksi mattoakin. Joista toisen ensimmäisen ja viimeisen kerran; siitä ritisi loimilangat poikki. Puran sen jahka on kuivunut ja kudon kuteista uuden matton jahka olen tuon ryijyn saanut tehtyä.

1 kommentti:

  1. Vau, lankakutsut! Sellaisista en ole vielä kuullutkaan.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers