lauantai 28. toukokuuta 2011

Olen itsekin paljastunut

Minä lähettelin salaisia paketteja Milukalle. Tässä paketit, joita lähetin:

Helmikuussa lähetin: Ison vyyhdin Fleece Artistin käsin värjättyä paksua villalankaa, Muumirasian, virkatun muffinsin ja pussillisen jouluteetä.

Maaliskuussa muistin Milukkaa kahdella kerällä TicoTicoa, avaimenperäpuiccomitalla ja muutamalla suklaacappuccino -pussilla.

Huhtikuussa paketti sisälsi neljä vyyhtiä Novitan Victoriaa ja kerän Stepiä sekä muutaman teepussin.

Ja toukokuiseen paljastuspakettiin laitoin vyyhdin hamppulankaa ja kerän maitolankaa. Lisäksi pakettiin sujautin itsetekemäni neulavihkon, pöllöpussin ja erilaisen kolmiohuivin.

Tämä kierros on siis kohdaltani paketissa sekä lähettäjänä että saajana.

Eilinen päivä oli erikoinen ja se päättyi tänään aamulla vielä vähän erikoisemmissa merkeissä... Eilen "jouduin" maksamaan miehen keikalle! Ensimmäinen kerta ikinä ja vielä jopa 25€. No baarissa sitten yritin hivellä sitä kirvelyä Lime Breezereillä. Enpä ole sitten vuosiin alkomaholia juonutkaan... No eipä sitä nytkään paljon mennyt, mutta sen verran ettei auton rattiin ollut yöllä asiaa.

Käytiin yöllä miehen kanssa syömässä grillimättöä (mies veti rullakebabin ja minä broilersalaatin) ja sitten mentiin odottelemaan taksikopille. Takseja oli vähänlaisesti paikalla ja jono kasvoi... Kysäisin jonossa takanani olleilta parilta tyypiltä, että mihin suuntaan he olivat menossa, ja kun paljastui että lähes samaan suuntaan, niin otimme sitten kimppataksin. Kun mä ja mies jäätiin pois kyydistä, niin taksamittari oli raksuttanut vajaaseen 18 euroon joten kysyin takapenkin vierailta poikasilta että riittääkö heille jos maksan kympin ja he hoitavat sitten loput kun pääsevät omaan määränpäähänsä (parin kilsan päähän). Se kävi hyvin ja näin säästettiin paitsi rahaa, niin myös ympäristöä kun taksi oli täydesti lastattu :)

Me miehen kanssa yövyimme paikassa jossa en ikinä olisi uskonut yöpyväni. Uni maistui hyvin mutta vähän liian lyhyiksi yöunet jäivät, joten kotona sitten piti jatkaa jonkin verran. Kotona kuitenkin oltiin jo noin kahdeksan aikaan (kun ei tuota koiraa voinut kovin kauaa pitää yksinään).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers