lauantai 6. elokuuta 2011

Kaapin kätköistä paljastuu

Posautin tuossa jokin aika sitten makuuhuoneestamme ikävästi oven takana olevan komeron auki ja tyhjäsin sieltä kaikki pois. Luulin jo hukanneeni kaikki kestovaipat mitä kotona oli, mutta niin vaan niitäkin sieltä löytyi. Laitanpa ne tänne myyntiin, jos kelleen kelpaa. Pesin kaikki Allegrolla (ainoa pesuaine mitä olen viiteen vuoteen itse käyttänyt) ja kuivatin narulla ulkona.

Eli läjässä on seuraavaa:
- 8 kpl sideharsoja, joista yksi Ruskovillan
- 8 kpl lisäimuja, osa froteisia, osa flanellisia. Ihan merkillisiäkin osa (Ruskovilla, Imse Vimse, Kushies...) ja osa itse tekoisia.
- 2 kpl sisätäyttövaippaa ilmeisen S koko, tai pieni M (itsetekoisia, tosin ei minun tekemiäni)
- 6 kpl täyttövaippaa, joista 5 kokoa L ja yksi M, valkoinen pääkallokuosinen Eemukka on M ja kaksi samanlaista sekä pinkki pääkallo on L ja kaksi itse tehtyä retropallokuvioista; toisessa sisäpinta bambua (kuten kaikissa Eemukoissakin) ja toisessa fleece.
- 2 kpl Kooshies (nyt Kushies) Classic -vaippaa on siis mallia kaikki yhes koos (AIO). Pieni ja iso, joista isosta on puntinsuu kuminauhat kulahtaneet.
- TotsBotsin valkoinen sinipallollinen L-kokoinen kuorivaippa (aivan ihana, tykkäsin valtavasti)
- Punaiset kuorihousut lehmäkuviolla, kokoa S
- Luonnonvalkoinen kapalovaate flannellista löytyy myös. (tästä voi helposti ommella lisää lisäimuja)
- Lisäksi pakettiin saattaisi tulla vielä jotain vaippatarviketta lisää

Klikkaa isommaksi
Jos jotakuta kiinnostaa tämä vaippapaketti, niin ihan mieluusti saa kysellä lisää. Hp. olisi tälle paketille 60€ ja mahdolliset postikulut päälle.

Lisään varmaan huomenna (tai joskus kun ennätän/jaksan) pieniä vaatteita, joita löytyi myös.

Nyt on mehut aika hyvin imetty kuiviin, kun käytiin Puuhamaassa mukeloisten kera. Heitinpä siellä sitten monivuotisen talviturkkinikin...

1 kommentti:

  1. Meillä parannellaan vieläkin viikonloppuista Zoolandia-reissua :)) Äiti vähän kävi pomppulinnassa. Nyt on lääkekuuri eikä toinen puoli ropasta liiku mihinkään suuntaan :D

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers