tiistai 29. marraskuuta 2011

Hupsista...

Palaillaan perjantaihin... Hupsista, ostin kameran. Tällaisen:
Canon EOS110D
Ja sehän pääsi heti ehtoolla tositöihin kun kävin ensin treenaamassa kuvaamista miehen bänditreeneissä ja sen päätteeksi kuvasin ala-asteaikaisen luokkakaverini keikan. Ihan kivoja kuvia sain molemmista tilanteista. Bänditreenien kuvat tulee toisaalle käyttöön, mutta Duo Arojoen keikalta sain tällaista matskua:

Eilen (maanantaina siis) postilaatikossa majaili paketti salaiselta neuleystävältäni. Massea lukuunottamatta kaikki saimme jotakin hyvää (muksuille Muumitikkarit, mulle Dumle-tikkari, miehelle salmiakkitikkari ja Petelle herkkupuruluu). Tuikkukynttilöitä (joista en osaa sanoa, että tuoksuvatko, kun nenä on ollut pitkään tukossa :( ) ja Joululehti. Sokerina pohjalla oli kauluri, joka on varsin passeli :) Ihana suorastaan! Toiveeni on siis luettu ;)Varustelu vaan jatkuu; kameraan tulee ulkoinen salama tässä jossain vaiheessa, vara-akku ettei käy niin hullusti kuin perjantaina, että virta loppui kamerasta ennen käyttäjää. Lisäksi hommaan 80-200 -objektiivin nyt ainakin

5 kommenttia:

 1. Kiva jos kauluri oli sopiva :) Se tuntui aika tiukalta kun sitä itselleni kokeilin, mutta ajattelin, et mielummin napakka kuin lörppä ja käytössä se kuitenkin vähän löysistyy. Huomasin tosiaan blogistasi, että toivoit moottoripyöräilyyn sopivaa kauluria. Nyt ei ehkä ole enää ihan parhaat moottoripyöräkelit, mutta voihan tuota käyttää muutenkin :)

  Rentoa ja onnellista joulukuuta!

  VastaaPoista
 2. Hei SNY! Kauluri on todella mieluinen! Prätkällä ei tosiaan enää ilkeä ajella; sen verran kalseaa tuolla jo on (vaikka mun prätkä onkin sen mallinen, että nappuloilla/nastoilla sillä pärjäisi kyllä talviolosuhteissakin) ja minä olen sellainen vilukissa joka ei talvella juuri nenäänsä ulos laita ellei pakko ole... (Tosin, prätkäkorttini aikoinaan suoritin talvella, marraskuun 20. päivä vuonna 1989 ja silloin oli Turun kadut silattu jäällä ja muistaakseni -10°C pakkasta)

  VastaaPoista
 3. Lämpimät kiitokset sinulle, Ixu, mahtavista SNY-kierroksen paketeista!

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers