keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Snyyyyyyyyy :)

Tänään pääsin hakemaan postista Salaisen NeuleYstäväni lähettämän paketin :) Ihana. Kotvan kesti tajuta toisessa kortissa olleen lorun liittyvän siihen sellofaanipussiin :) Herkuttelen sillä joku päivä ensiviikolla.

Stepiä kaksi kerää, niistä tullee jotkin sukat. En tiedä että otanko vielä käyttöön kumpiakaan lähettämistäsi ohjeista, mutta ihan varmasti nuokin tulevat tehtäviin. Paraphernaliat olen kerran neulonutkin äidilleni Kaffe Fassetin raidoittamasta Regiasta ja Lainesukat ovat roikkuneet to-do -listalla jo pidempään.

3 kommenttia:

 1. Salainen Neuleystävä22. helmikuuta 2012 klo 18.34

  Mainiota, paketti on löytänyt perille! Ja hyvä että oli mieluinen ja värit sinun maailmaasi sopivia:) Niitä pyörittelin kaupassa pitkään. Itse ilahduin kovasti kun omasta SNY-paketistani löytyi ohje paketissa tullelle langalle. Vaikkei juuri sitä mallia juuri siitä langasta tulisi ikinä tehtyäkään, niin on ainakin varastossa inspiraation iskiessä ja niinpä liitin tähänkin pari löytämääni langalle sopivaa ohjetta.
  Lumiukkosopan osalta oli pieni pelko puserossa ette pussi vaan poksahda postikuljetuksen aikana rikki ja värjää kaikkea sisältöä ruskeaksi, mutta onneksi se matkusti ehjänä perille. -SNY-

  VastaaPoista
 2. Lumiukkosoppaa :)

  Kivan paketin olet saanut.

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers