torstai 9. helmikuuta 2012

TAITOARVONTA

Taitoarvontaa!

*
...
Taito-lehti järjestää bloggaajille ja facebookkaajille arvonnan, josta voi voittaa vain järkeviä asioita, kuten lahjakortit 
Ilun Handuun (100 euroa), 
Titityyhyn (50 euroa), 
Villavyyhtiin (50 euroa) sekä 
kaksi Taito-lehden vuosikertaa.

Arpajaisiin voit osallistua jakamalla tämän ilmoituksen blogissasi tai Facebook-sivuillasi ja ilmoittamalla siitä sitten osoitteeseen: toimitus(at)taito.fi. Yhdestä julkaisusta saat yhden arpalipun ja jos joku mainitsee tilauksen tehdessään lukeneensa tästä kampanjasta blogistasi, saat peräti 10 arpalipuketta! Arvonta on voimassa 2.3. asti.

*

Huipputarjous Sinulle: tutustumisjakso (6kk/3kpl) supersome-hintaan 20 euroa!
(Norm. 27 €) (http://www.taito.fi/some)

Suomalaisen käsityötaidon puolestapuhuja, 105-vuotias klassikko elää tätä päivää jalat tukevasti juurissa ja tukka tuulessa tuivertaen. Kuusi kertaa vuodessa asiaa käsityön ilmiöistä, tekijöistä ja tekniikoista. Tule mukaan värikkäiden tekijöiden matkaan!
*************
Eli jos siis tilaat tämän innoittamana Taito -lehden, niin muista mainita että luit asiasta blogistani! Kiitos!

1 kommentti:

  1. Pistäydyin päivällä täällä,kun aikani ensin ihmettelin vanhoilla vuodatuksen sivuilla.Oli niin hidas sytytys,että keittiö kutsui ennenkuin löysin tänne ja ehdin jättää puumerkkiänikään.- Taito-lehteä luen seniorien käsityökerhossamme,jonne sen eräs ystävä yhteisesti luettavaksi tuo.Hyvä lehti.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers