lauantai 2. kesäkuuta 2012

Kohta kuukausi tukkoisena

Tähän sairasteluun alkaa pikkuhiljaa mennä hermot!!! Kuukauden verran olen kärsinyt flunssasta. Korvat menivät lukkoon melkein heti kun tauti iski päälle. Eikä ole vieläkään avautuneet, vaikka olen tautiin syönyt jo 1,5 antibioottikuuria. Viimeksi lääkärillä käydessä kirjoitti mulle sitten allergialääkkeitä limakalvoturvotukseen jotta olo vähän helpottuisi. No helpottaahan se olotilaa kun vain nukkuu... Makuuasennossa kyllä korvat on "normaalit" mutta tilanne muuttuu heti kun nousee ylös.

Pyrstö on edelleen kipeä taannoisesta pyllähdyksestä, ja tuntuu vähän siltä, että se ei tulekaan paranemaan ainakaan ennen kuin tämä nyytti on mahanahan ulkopuolella. Sittenkin voi olla että paranee vasta puukon avulla :/

Lisäksi nyt on viikon verran ollut olkapää/hartia kipeänä kun viime viikonvaihteessa kuvasin kaksi iltaa käsivaralta 1483 g painavalla kameralla kun kerran alkuvuonna onnistuin monopodistani hukkaamaan pikakiinnikkeen. Nyt tuohon jalustaan on tilattu uusi palikka, mutta eihän se nyt keskiviikkona tilattuna ehtinyt viikonvaihteelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers