keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Hiljaiseloa blogissa, ei muutoin

Perheen uusi pomo
On melkoista menoa täällä muutoin. Ei paljon ennätä koneella istua, naamakirjaa ja uutisia sekä sähköpostia tulee kyllä seurattua kännykällä tuolta sängyn pohjalta jonne tuo reilu neliviikkoinen pimatsu meikäläisen on "vanginnut". Muu aika meneekin sitten pyykkisouvissa ja muussa kodin askareessa.

Tänään postilaatikossa oli SNY:ltä välimuistamisena Kotivinkin 101 ideaa. Sieltä löytyi muutamakin toteutukseen päätyvä idea. Tosin milloinkohan sitä ehtisi toteuttaa ideoitaan...


Tällaisia aivottomia ja pieniä neule/virkkaustöitä ehtii ja pystyy tekemään kun illalla istuu telkkaria katsomassa ja "pomo" nukkua tuhistaa olkapäällä. Hartiajumi siinä touhussa kyllä pahenee, mutta pakko käsillään tehdä silti jotakin...
Viisi patalappua ja yhdet villavaippahousut
 Neidin kummitäti oli neulonut tällaisen pussukan Noro-langasta. Ihana on, lämmin ja juuri meidän värinen :) Ei vaaleanpunainen :)
Lahja kummitadiltä

Hiljaiseloa jatkunee siihen asti kunnes pimulle muodostuu järkevä vuorokausirytmi. Nyt on tosiaan mennyt enimmäkseen yöt syödessä ja päivät pätkissä nukkuissa. Koska yöaikaan ei äiti saa juurikaan nukkua, niin päiväsaikaan otetaan nokosia kainalokkain... Nyt pitää taas rientää "palvelemaan".

7 kommenttia:

 1. Mukavan välimuistamisen olet saanut!
  Ja suloinen tuo teidän 'pomo' :). Vauvakuume lisääntyy, kun vauvoja katselee.
  Nauttikaa vauva-ajasta ja levätä aina, kun voi <3.

  VastaaPoista
 2. Voi ihana tyttönen! Paljon onnea koko perheelle.

  VastaaPoista
 3. Lämpimin ajatuksin luen ja katselen vauvakuviasi. Muistan hyvin kun poikanne syntyi, joko siitäkin on viisi vuotta. Pikkuiselle tervetuoa maailmaan ja enkeleitä koko perheelle. Voimia sinulle itsellesi, olet kyllä upea äiti, nyt saat lepäillä, se on tärkeintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, poikakin on jo viisivuotias vauhdikas veijari. Oli vähän "mötteellään" kun kuuli että olikin tullut pikkusisko eikä pikkuveli jollaisen hän olisi halunnut, mutta tykkää kyllä pikkusiskostakin. <3

   Poista
 4. Ihana tuo teidän pikkupomo. Hänellä on myös ihana unipussukka. Onnea koko perheelle.

  VastaaPoista
 5. Kiva kun lehdestä löytyi joitakin ideoita, tässä lokakuun pakettia valmistellaan, aurinkoisia syys päiviä
  Sny3

  VastaaPoista
 6. Onnitelut uudesta perheenjäsenestä. Meillä ollaan samassa tilanteessa, tyttö syntyi neljä viikkoa sitten. Meillä tosin isosisko ja -veljet jo koululaisia.

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers