sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Muutto jatkuu

Lauantaina vietiin peräkärryllinen tavaraa. Kuormaan mahtui pöytä, luomapuut, neulekoneen pöytä, elfa-korivaunu, antonius-korivaunu sekä iso laatikollinen kankaita yms... Kuormassa oli toki myös kassillinen polttopuuta ja ämpärillinen vettä. Vesi siksi kun tuolta on vedet suljettu ja vessassakin pitää toisinaan käydä ja polttopuut kun tuon paikan liiteriin en uskalla mennä Lyydian kanssa siellä ollessani. Tyttö liinassa en sieltä saisi mitään haettua ja jos jätän tytön yksin huoneeseeni ja vaikka satun krompsimaan liiterissä niin ei olisi hyvä juttu. Joten siis otan kotoa omia polttopuita mukaan.

Nyt isänpäivänä odottelen että Lyydian kummitäti tulisi auttamaan kangaspuiden purkamisessa että mahdollisesti saataisiin maanantaina miehen kanssa kuskattua ne tuonne työhuoneelle vaikka niiden pystytys sitten menisikin loppuviikkoon. Mutta saisin tuon eteisen tyhjäksi ja vähän sitten täällä kotonakin nurkkia kuntoon...

Ja sitten pitää varata se kirpparipöytä ja sinne viedä tavaraa. Hurjasti on kertynyt sellaista roipetta jolle saattaisi jollakulla muulla olla enempi tarvetta. Esimerkiksi noita Lyydialle pieniksi jääneitä vaatteita.

Irina Niemelä
(Lähetetty iPhonesta)

1 kommentti:

  1. Muutto on aina suuri urakka.

    Minä olen kova kirppari-ihminen. Eilenkin joensuussa käydessäni kävin kahdella kirpparilla. Lastenvaatteet on hyvä kierrättää, ne kun ei ehdi kuluakkaan kun jäävät jo pieneksi.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers