keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Koneella taas

Enpä sitten paljon ole viimeaikoina pöytäkonetta availlut. Enemmistön hommeleista kun saa tehtyä Applen mobiililaitteilla; iPhonella ja iPadilla. Mutta "videoita" en vielä ole oppinut vääntämään Padilla, eikä sen sisällä ole vielä noita biisejä taikka kuvia, eikä edes softaa. Joten pitipä sitten avata ihan tämä iso masiina ja "vääntää" silleen noin vartissa häthätää jonkinsortin viideo. Tässä:Tänään piti mennä työhuoneelle jatkamaan ryijyä, mutta koska poikalapsen kainalosta löytyi aamulla unisuuteen 37,1°C syytä olla menemättä päiväkotiin, niin en sitten minäkään mennyt työhuoneelle. Loppupäivän poika on ollut oma 36,3°C:n rasavilli. Joten huomenna uusi ajatusyritys. Ryijy on sentään jo rivillä 88 joten pian saa vääntää jo pelkkää valkoista eli todella aivotonta (ja tylsää).

Autonikin päätti ryhtyä sairastelemaan... Siitä hajosi puhaltimen moottori ihan kokonaan. Miehen Autosta oli taannoin puhaltimesta mennyt vastus joten se puhalsi täysillä, muttei ollenkaan hiljempaa. Mun Autosta ei tule yhtään henkeä siitä puhaltimesta :( Lisäksi laturi on pyörinyt niin paljon, että sekin on laakerivikainen. Onneksi molemmat osat löytyy Vento-vainaasta :) Jotain hyvää siinä että pitäytyy yhdessä merkissä ja ajaa autot "loppuun". Monta päivää meni niin etten saanut takaluukkua auki ja hanttarin ovikin sohlaa, mutta se on ihan normaalia talviVolkkarille...

Ihan mökkihöperöinä emme tänään junioriosaston kanssa olleet, vaan poikkesimme tuossa "naapurissa" Tilkkutexissä ostamassa liimaharsoa, kangasta ja kristallimuovia. Kristallimuovista on visioita ja kankaan ja liimaharson käytän mm. pojan vaatteiden paikkaamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers