sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Huhhuijjaa kuinka aika viilettää

Mistäs alottaisin? No vaikkapa siitä ettei neidin 6 kk kuvia ole vielä(kään) otettu kun koti on ollut totaalikaaoksessa pyykinpesukoneen lakattua toimimasta. Juu, hankittiin uusi mutta se sattui olemaan ratkaisevat pari senttiä korkeampi kuin edellinen, joten pyykkikopista piti hylly purkaa. Hyllyllä olleet tavarat piti siis hajasijoittaa pitkinpoikin. Eikä urakan määrää pienentänyt yhtään se, että saadakseni purettua vanhan hyllyn oli vessan puolelta tyhjennettävä ja irroitettava seinästä yksi pieni kaappi (mm. käsipyyhkeet ja terveyssiteet siellä jemmassa).

Mies ei viikolla ehtinyt tehdä hyllyprojektin eteen mitään, mutta nyt viikonloppuna tapahtui :) yhden (kulmallisen) hyllyn sijaan tuolla on nyt kaksi matalampaa hyllyä joista alempi mitoitettiin säilytyskorien mukaan.

Vessan kaappikin vaihtoi kätisyyttä sen jälkeen kun hyllykiinnikkeet oli paikoillaan. Tosin, tässä samalla olen suunnitellut koko erilliskomeroiden (pyykkikoppi ja vessakoppi) yhdistämistä niin että saisimme sen lattiakaivonkin sekä suihkun sisätiloihin...

Sydäntä lämmitti perjantai-illalla karvapojat; Rollo käpertyi Peten kainaloon nukkumaan <3

Touhukkaan viikonlopun kruunasivat taivaan tulet! Oli komeaa katseltavaa näilläkin "mataluuksilla"! Sain peräti osan vangittua kameralla :)

1 kommentti:

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers