maanantai 8. huhtikuuta 2013

Parit sukat

Muutamana iltana olen kotona nuokkunut sohvalla ja neulonut Lyydialle sukanvarsia. Tänään tein niihin neulekoneella terät. Ja taas vähän isot... Mutta omissa sukissani onnistuin.

Maaliskuun SNY-paketista tullut fabel muuntui sopiviksi sukiksi. Pari tuntia tällaisten aikuisen sukkien kasaamiseen menee. Olisi ollut kovasti paljon ihme jos olisin jaksanut neuloa käsin tuon langan sukiksi, mutta koneella siihen hupeni noin tunnin verran :) tykkään ja varmaan teen lisää sukkia, paljon!!

5 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia.

  Eikö liian helppoa ole koneella noita sukkiakin tehdä ;)

  VastaaPoista
 2. Ei ole liian helppoa. Pitää laskea tarkkaan silmukat ja kerrokset mallitilkun kautta, sen opin itse kantapään kautta tuossa männäviikolla. Sitten pitää vielä silmukoida ja ommella sauma joka vaatii keskittymistä ihan toiseen tapaan kuin neulominen käsin. Ihan perussukkia on kiva tehdä koneella (nyt kun tuon taidon oppi) ja nyt lankavaraston laihdutuskuurikin onnistuu nopsaan :)

  VastaaPoista
 3. Upeita sukkia olet tehnyt. Anoppi meuloo koneella minulle sukanvarsia, jotka vain teritän.

  Mukavaa päivää Sinulle

  VastaaPoista
 4. Mä tekisin ihan joustimetkin sukkiini koneella, mutta alatasossa on jotain hämminkiä. Ennemmin neulon varret käsin ja terät siihen koneella.

  VastaaPoista
 5. Kauniit reunatkin, kuin hiirenhampaat saat sukkiisi! Ja pikkuiset jalat on niin somat sukissaan!

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers