sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Lisää musiikkia

Tällaisen väkersin kun olin saanut päivitettyä/uudelleenasennettua käyttöjärjestelmän tietokoneeseeni.
http://youtu.be/SG3nrYXQZz8

Se päivitys oli ihan kakunpala sen jälkeen kun olin ensin useammankymmentä gigaa siirtänyt kuvia ja musiikkia ulkoiselle kiintolevylle turvaan. Mutta päivityksen jälkeen menikin pidempi aika siihen että sain kaikki ohjelmat ja tiedostot takaisin käyttöön.

Ei tuon videon tekeminen sinänsä vaikeaa ollut, mutta piti valita kuvat satojen joukosta. Ellei peräti tuhansien. Hyvän kameran hankkiminen kun on aikaansaanut sen, että nyt ei todellakaan ole materiaalista pulaa. Aiemmin kuvasin kännykän kameralla ja sitä ennen digipokkarilla joka alkoi olla tiensä päässä jo viisi vuotta sitten. Tuolla Olympuksen Camedialla alkaa olla ikää jo kymmenen vuotta! Sain sen isolta osin kaveriporukalta kolmekymppislahjaksi, jotain reilun satasen pistin lahjakortin lisäksi omaa rahaa.

Silloin digijärkkärit oli törkeän kalliita. Tästä omastani maksoin perusputken kanssa alle sen mitä pokkarista aiemmin. Mutta on tuohonkin sittemmin satsattu ostamalla lisäsalama, pidempi putki, kantolaukku, kolmijalka... Mutta tykkään! Eikä isäntäkään laittanut hankintaani hanttiin koska... No, esimerkiksi tuon videon kuvat on otettu Canon EOS 1100D:llä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers