tiistai 4. kesäkuuta 2013

Nyt paljastui!!!

Tänään postilaatikossa majaili upouusi villasukkapari myöhästyneenä synttärilahjana. 
Koiran- ja kissankarvat suorastaan hyppäsivät mustiin sukkiin kun ne jalkaani kiskaisin... Elikot kun vaihtavat talvikarvansa nyt pois, kaikki yhtäaikaa...

Salainen neuleystäväni tällä kevään kierroksella oli Jeikka joka pitää blogia osoitteessa lankaajapuikkoja.blogspot.fi


Pikkuneitiä ihmetytti kovasti kun mutsi sihtailee kameralla jalkojaan... :)


Mansikatkin alkavat pian olla syöntikunnossa tässä yhdessä amppelissa (nämä ovat tavallisia). Lisäksi meillä on toisessa amppelissa vadelmansikoita ja ihan ruukussa niitä valkoisia ananaksenmakuisia.

Kasvihuoneen pystytin taas tänäkin kesänä ja siellä kasvaa nyt ihan ostotaimista kasvihuonekurkku ja neljä tomaattia. Itse istutin salaattia, ruohosipulia ja persiljaa sekä purjoa. Yhteen ruukkuun piilotin sokerihernettä.

Kasvihuoneen vieressä on itsetekemäni kasvulava sipulille ja kaalille

Lisäksi muovisissa kukka-astioissa on punajuurekkaan, lantun ja kesäkurpitsan siemeniä. Toinen kasvulava pitäis vielä askarrella että saan porkkanat...

Synttärilahjaksi vanhemmiltani sain paineilmakompressorin, joten siihen sitten hankin yhdistelmänaulaimen jolla tuokin kasvulava on kasattu.

Töihinpaluu tapahtui lähes kokopäiväisesti tämän viikon alusta. Nyt siis kaksi aamuvuoropäivää peräkkäin takana. Kolme viikkoa ehdin "harjoitella" tiistai-  ja torstai-iltaisin. Koska tuota nuorimmaista ei vielä haluta laittaa hoitoon, niin käytän tämän pienen lapsen vanhempien oikeuden lyhempään työaikaan ja teen 7-tuntisia päiviä paitsi joka toinen perjantai olen kokonaan vapaalla. Miehen kanssa nähdään vain tiukemmissa mutkissa vahdinvaihdossa ja iltaisin hetki ennen nukkumaan menoa... Vuorokausirytmin palautuminen ei oikein suju helposti, vaan on ollut pakko ottaa pienet uinoset pikkuneidin kanssa aamuvuorosta kotiuduttua. Mutta tuntuu kivalta olla taas töissä :)

4 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers