sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Hiki hatussa!

Leivottu on. Toinen tyttäristä täytti perjantaina 12 vuotta ja huomenna (tai siis kellosta katsoen tänään, 9,5 tunnin kuluttua) juhlitaan. Tavallinen sokerikakkupohja sai päälleen punaisen marsipaanikuoren ja likka koristelee sen aamulla itse.

Kinuskikissan blogista löytyi ohjeet gluteenittomaan suolaiseen piirakkaan, joka oli siis myös vegaaninen, mutta itse leivoin ihan rehdillä voilla ja kermaviilillä, taisinpa toiseen laittaa broileria ja toiseen kinkkua... Tuosta en ottanut (vielä) kuvia sillä ehdin jo hukata ne tuonne kylmään... Broiskuversio on ilman paprikaa ja sipulia sillä appiukko ei moisista "myrkyistä" piittaa.

Samaisesta blogista löysin rahka-voitaikinan ohjeen, josta tein kaksinkertaisen satsin sekä gluteenittomana että tavallisena. Ja voin kertoa että siitä tulee taivaallisen makuista gluteenitonta!


Esikoinen halusi tehdä suklaamuffinsseja.


Huomatkaa muffinien alla ihanaiset Susannan työhuoneen pöllötarjottimet! Mulla on näitä kolme :-) ja tykkään ihan tolkuttomasti!Lisäilen linkkejä kunhan ehdin ihan koneen avaamaan...


1 kommentti:

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers