sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Käsityökortteli Tampereella

Kauheeta miten tätä blogia ei oikein muista päivitellä! Anteeksi turkasesti! Mutta nyt koitan oikeasti ottaa itseäni niskasta ja päivitellä hiujan useammin...

Tänään pakattiin kaksi nuorempaa tytärtä autoon itseni ja miehen ohella ja ajaa päräytettiin Tampereelle katsastamaan Käsityökorttelin tarjonta. Ja tokihan sieltä jäi monenlaista ostosta mukaan...

Teelikamentten kojulta löytyi Lyydialle ihanainen mekkonen, Susannan työhuoneen riepukioskilta ostettiin kaksi riepulaista lisää, Wästikivi -kojulta ostettiin jalkaraspi joka sopii muuhunkin käyttöön arjen tylsyyttä vastaan :) ja mies osti itselleen alpakkaiset sukat Helmiveneen teltalta.


Kuva nyt vain on tylsästi otettu kuvakaappaus viiden kuvan sarjasta jonka lisäsin Facebookiin. Mutta jostakin käsittämättömästä syystä tietokone ei suostunut tuomaan kaikkia kuvia kamerasta. Kameraa en harmillisesti huomannut ottaa mukaan koko reissulle, mutta onhan tuolta kuvia muiden toimesta enemmänkin.

Ahdin Tilan Jasmiinaa käytiin myös morjenstamassa Klainarinsa äärellä. On se autovanhus kyllä U-P-E-A! Oikein haikea olo tuli sitä katsellessa kun oma Maitovalas oli lähes identtinen, tosin korimalliltaan uudempi T3 kun Jasmiinan kauppa-auto on T2. Mutta sanoinko jo UPEA!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers