maanantai 20. lokakuuta 2014

Kivaa! Ja ei niin kivaa :/

Kivaa on se, että tänään sain noudettua jo perjantaina lähipostiin saapuneen SNYn Lokakuun paketin.
 Näin upea! Ihanat sukat!!! Maukasta suklaata! Ja erittäin tarpeelliset 3,5 mm puikkopäät (mulla on näitä useammatkin, mutta en aina viitsisi veivata työstä puikkoja irti (ja näin joulunalusaikaan on useampiakin töitä kesken) ja viimeksi tänään lääkärillä odotellessa ja Reaversien (Ravelry linkki) varsia neuloessa akryylisillä irtopäillä nitisten ja natisten kirosin kun ei ole puisia päitä (kuin allekirjoittaneella) mukana. Niin, kaapeli toki oli mukana paketissa, kuten ihana NallePuh -kuvioinen syksyaiheinen mukikin ja kaksi kerää iki-ihanaa vihreää alpakkaa. Niin ja kortti ja ohje Roosanauha-sukkalangalle. (tai muulle saman vahvuiselle...)


Tässä on ensimmäiset neulomani/virkkaamani Reaverse -tossukat. Kummityttö sai nuo 10-vuotislahjaksi eilen. Olihan homma, mutta tosiaan toiset on jo puikoilla...

Ja ne ei - niin - kivat - aiheet... Viikko sitten maanantaina autoni sai hylätyn katsastuspäätöksen. Olen nyt sitten ollut autotta kun keskiviikkona se vietiin korjaamolle. Huomenna tai viimeistään puolen viikon tietämillä saan sen takaisin toivottavasti leimattuna. Ja rahaahan siihen kuluu... Työttömän pussista kiva maksella :-/ Toinen ikävämpi asia on tuo mun selkä, jonka vuoksi lääkärissäkin kävin. Selkä nyt on ollut pari viikkoa oikeinkin mukavassa jamassa, ei ole krinannut eikä sattunut, mutta siitä huolimatta pitää mennä röntgenkuvaukseen että saadaan selville onko siellä jokin nikamista yliliikkuva ja siksi "blumpsahtelee".

Nyt ei ole kerennyt lankalipastolle tekemään yhtään mitään, mutta kaipa sekin tästä ennen joulua valmistunee...


4 kommenttia:

  1. Huippu ihanan paketin olet saanut ja todella ihanat lahjatossut olet tehnyt!

    Onneksi autosi on kuitenkin jo korjattu.

    VastaaPoista
  2. Noista tennareista sen verran, että teitkö ohjeen mukaan pohjan? Vai oletko tehnyt kengänpohjalliseen? :) (menin itsekin ostamaan ohjeen :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein ohjeen mukaan, harvinaista kohdallani :-)

      Poista
    2. :D Ok, kun näytti ihan kuin olisi tehty kengänpohjallisiin :)

      Poista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers