tiistai 20. toukokuuta 2008

Hampilääkärillä käyty.

Keskimmäinen ja kuopus kävivät tänään suuhygienistillä. Tytöltä pinnoitettiin neljä poskihammasta ja varattiin aika kahden hampaan paikkuuseen. Itse varasin samalla itselleni viimeisen viisaudenhampaan poiston.

Poju antoi ihan kivasti katsella suuhunsa :) Sai hienon hammasharjan ja siskon hampaiden pinnoituksen ajan leikki odotusaulassa kaimansa kanssa.

Kaupoissakin tuli ravattua tänään. Kun eilen sulatin pakastimen, niin nyt sitten ostin sen "täyteen tavaraa". Lankakaupassakin kävin ja omaan tarpeeseen _poika_ valkkasi kaksi tummaa lilaa ja yhden pirteän oranssin kerän Maijaa. Salaiselle neuleystävälleni ostin kaksi kerää ohutta sukkalankaa. Toivottavasti väri sitten on passeli, vaikka ei olekaan ihan yksiväristä. *hups... etten vaan paljastanut*)



Vapaa Valinnassa mopo karkasi käsistä... Kaksi euroa per kerä Novitan Karuselli -lankaa kivan sinisenä. Ööö... Mitä mä siitä teen? Lankoja oli viisi kerää...

Koiralle ostin "monitoimitaluttimen" eli sellaisen hihnan, jonka molemmissa päissä on se "klämpsä" ja sillä toivottavasti koiruus pysyy kiinni tuossa maakoukussa.

Kuvia jahka ollaan haettu kebab-lihat ja karjalanpiirakat tuolta työmaalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers