maanantai 19. toukokuuta 2008

Laiskahko päivä

Viikonloppu veti kuittiin kuntoon; sammuin eilen illalla sohvalle saunomisen päätteeksi. Siinä sitten nukuttiin pojan kanssa siihen asti kun tytöt piti herätellä ja kun tytöt olivat lähteneet taksille, niin jatkettiin uinosia.

Muuta ei sitten printterisählingin ohella _päivällä_ tapahtunutkaan. Ellei ihan perusjuttuja (astianpesukoneen tyhjennys, täyttö ja käyttö sekä ruuan laitto) lasketa. Mutta nyt illalla sain viimein itseäni niskasta kiinni ja sulatin tuon pakastimen. Mahtuu sitten paremmin kebab-lihat ja karjalanpiirakat sinne. Ehkä huomenna ostan jäätelöitäkin pakastimeen?

Huomenna nimittäin on kahden nuoremman ipaneman hammashoitajakäynti. Keskimmäisen hampaista tiedän kuulevani taas huutia, mutta onneksi ne risat etuhampaat tippuvat varmaan ihan hetkellä millä hyvänsä.

Tänään posti toi Floran lasten essun. Se on aika päheän näköinen kun testasin sitä poitsun päälle. Vähän on iso vielä, mutta parin vuoden päästä lienee ihan sopiva.

Väliveli -paita tarttis saada valmiiksi. Kirjoneulelapasia pitäisi neuloa samoin kahta sukkaparia. mutta mitä tekee tämä mamma??? Virkkaa 100% keinokuituisesta vuosikertalangasta pitkää ketjusilmukkapötköä... Takoitus olisi nimittäin virkata vessaan joku mattonroikale ja nuo langat olisi siihen ihan passeleita, ohuita vain. Tehdään siis paksumpaa lankaa virkkaamalla.

Nuo vuosikertalangat on ostettu joskus haalean harmaan mielikuvan perusteella noin vuonna 1998 ja Vapaa Valinnan hintalappu kertoi sen maksaneen silloin hurjat 3,50 MARKKAA! Samaa hintatasoa ei taida enää löytyä kovinkaan helposti. Langat löytyivät ullakolta pahvilaatikosta sattumalta kun menin sinnekin etsiskentelemään kadonnutta ratkojaa. Olisi vetoketjun vaihto miehen Yamaha team-takkiin ja sitä ei kyllä ilman ratkojaa tehdä. Lisätään ostoslistaan uusi, ehkä vanhakin löytyy... Ostoslistassa on jo valmiiksi Tolua ja Mäntysuopaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers