torstai 20. marraskuuta 2008

Ei yhtään liian aikaisin
Mies kävi aamulla laittamassa talvirenkaat paikoilleen. Eikä todellakaan yhtään liian aikaisin. Yöllä oli nimittäin satanut viitisen senttiä lunta. Koirakin oli ihan ihmeissään sen lumen kanssa...

Oli koulun pihan avajaiset ja sinne olisi ollut aika keljua ajella kesärenkain. Poika aiheutti lievää panikointia ehtimisen vuoksi kun nukkui ja nukkui vaan (sitten piti herättää) ja heräämisen jälkeen olisi heti halunnut katsoa Teletappeja (Tllpapi). Kun sitten ei saanutkaan katsoa Tappeja, niin tapeltiin ihan vietävästi pukemista vastaan. Vartti meni aikaa siihen että saimme yhteistuumin pojalle saappaat jalkaan ja puvun päälle. Koko automatkakin kiemurreltiin ja "kirottiin".

Avajaispuheiden ajan poika oli yllätykseksemme ihan hiljaa, taputti hienosti koulun esityksille (5-6 luokka soitti "walking in the Air" -melodian nokkahuiluilla ja 1-2 luokka esitti pari leikkilorua). Sitten mentiin glögille ja luokkaan hetkeksi istumaan. Kun poika alkoi käymään uudelleen levottomaksi, niin lähdettiin pois, tosin liukumäen kautta.

1 kommentti:

  1. mun piti avata tää polkkaus IE tabiin että sain videon näkyviin, outoa.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers