torstai 20. marraskuuta 2008

Salainen ei enää salainen neuleystäväTällaisen paljastuspaketin sain. Suklaa on jo syöty, kahviakin on jo maisteltu (hyvvää!), koruja on ihasteltu, kaurapussi on lämmitetty ja pidetty kipeillä hartioilla puolet ajomatkasta takas kotiinpäin. Tuo Katia -lanka on mulle uusi tuttavuus ja se päässee (ehkä mahdollisesti) puikoille piakkoin, kunhan saan tuon "suruhuivini" valmiiksi.


Minua aivan häkellyttävän ihanilla lahjoilla lahjonut ihana ihminen on Blarb. Kiitoksia kuluneista kuukausista. Esittelen täällä blogissa sitten teelmyksiä noista lahjuksista, mutta to-do -lista ennen niitä on pitkä (vaikka eilenkin yritin vähän värttinällä kehräillä, mutta kun on noita nelijalkaisia ja kaksijalkaisia avustajia ihan riittämiin tiellä). Jos vaikka joulun jälkeen...

Oli muuten "mielenkiintoista" ajella tuolla jäisillä teillä 80 kilsaa per suunta kesärenkain... Mutta nyt on talvirenkaat noudettu ja huomenna mies laittaa ne alle.

Siskoni oli myös perheineen vanhemmillani ja jestas kun se pikkumies on patvinut :) Ei ole ollenkaan sellainen pikkuinen rimppakinttu joka oli syntyissään (ihan kuten meidänkin poika, alle kolmekiloinen). Voisi jopa väittää että tuo poika on autoni renkaiden mainosukkeli; Michelin-mies :) Ja vauvakuume nousi taas uusiin sfääreihin...

Huomenna mennään tyttöjen koululle pihajuhliin. Saivat uudet pihatempputelineet ja keinut, joten koulun "leikkikentän" avajaisia nyt mennään viettämään.

1 kommentti:

  1. Moip!

    Hienoa kuuulla että paketti miellytti. :) Eikä niistä lankojen puikolle saannista tartte murehtia, ittelläkin on niin paljon keskeneräisiä ja jouluksi tehtäviä viritelmiä, että omalta sny:ltä saadut langat on joutunut vielä oottelemaan. Pääasia että pakettien saanti oli mieluisaa ja siellä kaiken "sälän" seassa oli jotain aina vähän hyödyllistäkin. ;)

    Mulla on ollut todella hauskaa koittaa keksiä jotain kivaa aina postitettavaksi ja tästä sun blogista on ollut paljon apua kun on nähnyt millasia hommia sä tykkäät tehdä ja millaisia lankoja ja juttuja itselles hankit.

    Antoisaa joulun odotusta! Ja mä tuun varmasti poikkeemaan täällä jatkossakin lueskelemassa että kuinkas käsityöt ja elämä ittessään etenee. :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers