keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Huooooooh!


Eilen illalla hieman ennen kauppojen sulkeutumista käytiin noutamassa autoni korjaamon pihamaalta ja sitten menin kauppaan "tuhlaamaan" viimeisen kaksikymppiä joka tililtäni löytyi. Maitoa ja muuta elintarviketta meille ihmisille sekä noille nelijalkaisille otuksille. Mies vie tänään liiton paperit työmaalleen, jossa pääluottamusmies tarkistaa ne ja lähettää kaikkien lomautettujen paperit yhtämatkaa työnantajan piikkiin kirjatussa lähtetyksessä liittoon. Loistavaa palvelua mielestäni! Mennee tosin tovi ennen kuin sieltä mitään rahaa tulee, mutta kaipa joskus.

Keskimmäinen kun tuli koulusta niin toi postin tullessaan ja siinä oli mukana pakettikortti salaiselta neuleystävältä. Se haetaan samalla reissulla kun lähdetään hakemaan laskua auton korjauksesta, tankkaamaan lainatulla kaksikymppisellä ja hakemaan niitä talvirenkaita. Niin ja viemään tuo "työtön-työtön-työtön" -lappunippu.

Eilen illalla sain pojan taintumaan jo yhden jälkeen! Ehkä tästä alkaa pikkuhiljaa jokin vuorokausirytmi löytymään.

Suruhuivia olen neulonut, Dropsin Merino loppui ja jatkoin sitä Sublimen cashmere merino silk -langalla. Sublime on hitusen ohuempaa ja mustempaa kuin tuo merino, mutta kaipa se tuossa menee. Nyt kun ei ole varaa ostaa lisää lankaa ja olen itselleni luvannutkin etten osta lisää lankaa pitkään aikaan.

Ollaan tosiaan vanhempieni luo menossa käymään. Äidillä on tänään nimipäivä (ja siskollani oli perjantaina), mutta mitään nimpparilahjusta ei ole.

Oma olo on hirveä. Kuume on tänään sahaillut edestakas ja nielu on kuin santapaperia. Ääntäkään lähde juuri ollenkaan, taaskaan.

2 kommenttia:

  1. Jaksamista sinulle! nimim. yksi toinen joka myös ihmettelee miksei puoltoistavuotias voi nukkua niinkuin me muutkin;)

    VastaaPoista
  2. Jaksamisia, täällä on se 2 ja ½ joka ei aina muista mennä nukkumaan. Tosin nyt kun itsellä on iltaisin suppareita niin ei ole niin häirinnyt kun en minäkään nukkuisi. Saa nähdä miten meidän talouden käy kun miehen kuljetusyritys on kans lomautusuhan alla (siis ajojen tilaaja on ilmoittanut että ei ole välttämättä ajoja jatkossa). Mukavaa kuultavaa kun investointeja on tehty parin vuoden aikana huimasti omaan firmaan ja lainat pitää kuitenkin hoitaa. No minun tulothan nousi kun jäin kotihoidontuelta minimiäippärahalle... kyllä suomessa on pidettykin huolta siitä ettei nuorena kannattaisi lapsiaan tehdä vaan jostakin uraputkesta sitten lähellä neljääkymmentä hypätä kotiäidiksi.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers