maanantai 29. joulukuuta 2008

1 kerä lankaa ostettu

Tänään käytiin vihdoin hakemassa kaasupullo täytöstä (ja koetuksesta) ja se maksoikin 50 egeä enempi mitä muistin että hinnaksi olisi tullut. (140€ kaikkineen) Matkalla aloin puhua miehelle siitä kuinka pojan pipo alkaa olla vähän pieni, eli uusi pitäisi tehdä, ja tykkään tuosta raidoituksesta... Saanko ostaa kerän lankaa, vaikka olenkin luvannut olla ostamatta lankaa kuin äärimmäiseen tarpeeseen... Mies vähän aikaa mietti että onkohan tuo nyt kuitenkaan se äärimmäinen tarve, mutta antoi luvan.

Hommahan meni niin, että ajoin auton parkkiin siihen Loimaan Lukon (missä sammutinhuolto myös ja noiden pullojen täyttö) viereen sen jälkeen kun olin käynyt automaatilta nostamassa miehelle satasen. Itse läksin Vapaa Valintaa, josta ajattelin 7 veljestä Polkka -langan ostaa. Pojan polkkapipo kun alkaa olla vähän nafti ja tuossa langassa on kivat värit (vihreähän pojalla on pipossaan tällä hetkellä, nyt halusin ruskeaa). Olin juuri ehtinyt kauppaan sisään kun puhelin soi ja mies ilmoitti ettei budjetti riittänytkään. Juoksin lankaosastolle; turhaan. Punaista ja harmaata polkkaa olisi ollut vaika hurumykke. Puolijuoksua automaatille ja takas autolle ja miehen kanssa kaksin hakemaan pullo.

Olin päättänyt että sen Polkka-langan ostan ja seuraava paikka jossa Novitan lankoja myydään oli S-Market. Siellä oli vihreää ja punaista Polkkaa. Mies kävi tässä välissä HongKongissa ostamassa pullon valkoista spraymaalia yhteen askartelujuttuuni...

Seuraava paikka jossa Novitan lankoja myydään olikin sitten se viimeinen vaihtoehto (tavallista 7-veikkaa nyt on missävaan, mutta nää erikoisemmat) eli Euromarket. Siellä hetken ihmettelin hyllyn vierellä että ei voi olla totta, mutta mylläsin hyllyä vähän tarkemmin ja sinne oli YKSI kerä himoamaani väriä hautautunut. Ostin sen ja sitten ruokaostoksille neljänteen/kuudenteen kauppaan.

Nauta-Sika -jauhelihaa ollut pakettiakaan... Maidotkin oli puoleen hintaan kun päiväys menossa umpeen, kermat samaten.

Ruokaa tuli ostettua jonkin verran ja kun päästiin kotiin, niin laitoin oitis puuhellaan valkean ja aloin laitella "Ixun soosia" ja mukeloille spagettia siihen kyytipojaksi. Nyt takas sohvan kulmaan neulomaan tuota hyökkäyshattua valmiiksi että saisin sen huomenna postitettua. Illemmalla mennään saunaan ja huomenna onkin sitten Forssan reissu Einin kanssa. Käydään vissiin nukkekotikaupassakin... :)

1 kommentti:

  1. Hauskaa lukea langanmetsästyksestäsi,sillä tein itse samoissa kaupoissa ja samassa kaupungissa samanmoisen kierroksen samana päivänä vielä.Minä vaan en löytänyt sitä euromarketin polkkaa.Olit sen jo varmaankin sitten vienyt.Hyvää uutta vuotta sinulle.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers