tiistai 30. joulukuuta 2008

Forssa nähty taas

Juups, nukkekotikaupassakin käytiin, vaikka se periaatteessa olikin kiinni... Sattui omistaja Esa vain sopivasti olemaan siinä lähistöllä ja pääsimme asioimaan. Nukkiskamaa en kuitenkaan ostanut, vain miehelle Yamahan kangasmerkin. Eini sensijaan osti kaksi nukkiskuvastoa.

Sitten oli Einin lääkäriaika jonka (kolme varttia) neuloin joulupukin sukkia. Alkaakin kärkikavennukset pikkuhiljaa häämöttämään. Käytävällä jokunen ihminen kiinnitti huomiota outoon tapaani neuloa kahta sukkaa yhtäaikaa pyöröillä. Kerroin tekniikan olevan loistavan estämään "toisen sukan syndroomaa" eli sitä kun on yhden saanut tehtyä, onkin iso kynnys alkaa tekemään toista. Ja sitten niitä parittomia sukkia on jo uutena...

Tuolta sitten siirryimme Citymarkettiin, josta minä ostin vain Joulupukki -karkkilaatikon, kun tyttöjen kahden yön taatalavierailun aikana iskä ja pikkuveli oli syöneet keskimmäisen rasian tyhjäksi... Ryökäleet! (mä en tykkää sellaisista täytekarkeista joissa täyte on liejua)

Sittarin pihalla sitten oli pakko kysellä paikallisiksi olettamiltamme ihmisiltä, että missä Posti sijaitsee, kun se hyökkäyshattu piti Kanadan suuntaan laittaa menemään.

Aiheesta oli hitusen Ravelryssa, HatAttack -keskustelupalstalla... Tuon allaolevan kuvan (yhtenä) kun lisäsin sinnekin. Poika ryöväsi pipon ja sovitteli sitä päähänsä ennen kuin ennätin päättelemään langat. Taitaa poika kanssa haluta tuollaisen (ehkä hiukka pienemmän) pipon. No pääasiat alkaa ylihuomenna. Jos sitten vaikka pojalle tuosta Polkka-langasta tuollaisen...

1 kommentti:

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers