torstai 29. tammikuuta 2009

Pikkuhiljaa...

Kai tässä pikkuhiljaa alkaa päästä asiasta yli, parempi se ehkä kuitenkin oli. Ilmeisen elinkelpoinen kaveri ei olisi ollut. Surettaa silti.

Esikoinen aiheuttaa päänvaivaa. Kasvaa kohisten ja tällä hetkellä oikeastaan ainoat sopivat housut on yhdet parhaat päivänsä jo nähneet verkkarit... Katseltiin tytön tultua koulusta Ottobren lehtiä ja yhdet toteutettavat housut sieltä löytyikin. Pitääpä piirrellä kaavat ja koittaa jossain välissä ommella.

Perhe on joutunut kärsimään mun alakulosta. Suutun helposti ja lujaa. Toivottavasti tämä menisi äkkiä ohi. Pitäisiköhän sitä huomiseksi koittaa saada nuo lapsukaiset jonnekin ja lähteä miehen kanssa "liesuun". Lauantaina mies vanhenee taasen ja ilmeisesti huomenna ottelee kuppia kavereiden kanssa treenien päätteeksi. Kupin kallistaminen ei välttämättä tekisi mullekaan pahaa... Tai sitten tekisi...

1 kommentti:

  1. Minkäs kokoinen tuo teidän kohisemalla kasvava tyttönne on nyt? Meidän neiti on kasvanut ulos jo 152-senttisistä (ja kaikista sitä edeltäneista) vaatteistaankin, joten meillä olisi vähänkäytettyä vaatetta kokoluokissa 134-152 cm niitä kaipaavalle... Kiinnostaako? Hintaa en vaatteista ottaisi, jos korvaat kuljetuskulut.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers