keskiviikko 25. helmikuuta 2009

SNY paketti saapui!!! Jee!!!

Kiva postipäivä siis :)

Paketti näytti tältä! Ihana "vanha" Ihaa ja Kani. Sen nyhdin tuosta irti ja laitan johonkin kalenterin päälle. Se jo yksin oli tosi kiva ylläri! Sny on lukenut ilmeisen tarkkaan mistä tykkään :)


Aniliininpunaisen silkkipaperin sisään oli kääritty vaikka ja mitä kivoja juttuja. Katsokaa vaikka!
Viisi kerää iki-ihanaa Floricaa mukavan vihreässä sävyssä.
Kokonaiskuva paketista
Pandan Toffee -suklaalevy, muksuille "äänenvaimentimiksi" Muumi-tikkarit, sukkapuikkopussi ja jälleen hyvin erilainen kortti.

Tuo puikkopussi on kaunis, toivotaan että se pysyisi noin puhtaan valkoisena.

Kyllä tällaista pakettia kannatti odottaa! Kiitos kaunis! (suklaa oli hyvää, tikkarit on vielä odottamassa lauantaita...)

4 kommenttia:

 1. :) Juu, niin SNY oli korttiin kirjoittanut :) Äänenvaimentimiksipa hyvinkin :)

  VastaaPoista
 2. Mukava jos tykkäsit! Lankojen vyötteet meni ihan rutuille pakatessa, pahoittelut, mutta ei taida haitata :) Seuraava paketti on jo tekeillä joten saan sen varmasti postiin vähän aiemmin kuin loppukuusta. Kiinnostaisiko sinua muuten mikään lehti? Terkuin Sny

  VastaaPoista
 3. Kyllähän lehdetkin kiinnostavat. Jos on hyvillä kaaviokuvilla varustettuja ulkolaisia (lontoonkielisiä tai auf Deutsh) lehtiä, niin niistäkin tolkun saan vaikkei kielet kovin hyvin muuten taitukaan. Ennemmin muuten kyllä ihan suomenkielinen... Muttei novita :( siinä kun tuntuu olevan samat ohjeet eri langoilla jokaisessa lehdessä. Uusimman lehden selasin Einillä ja siinä säväytti oikeastaan vain pojan traktorineule...

  Vaikka langat olisi olleet ilman vyötettä, niin sekin olisi ollut jees! Florica on oikeasti suosikkini Novitan langoista :)

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers