torstai 26. helmikuuta 2009

Pyörylä etenee sittenkin...

Tuollainen mytty se on nyt. Siinä lienee tällä hetkellä himpun päälle 500 silmukkaa kerroksella. Ajattelin tuon yksinäisen idénan Crazy -kerän siihen neuloa ja mahdollisesti vielä 7-veikan punaraitaista lankaa sen verran kuin sitä on tuossa jämäkorissa. Sit saa riittää! On oikeesti aika tympivää neuloa ja neuloa vaan eikä valmista meinaa syntyä...

Nyt on pääosassa Masse-kolli. Siitä rääpäleestä on tullut oikein komea otus!

Lisäksi tuo on melkein saman näköinen kuin Lidlissä myytävässä kissanraksupaketissa esiintyy, eikös... (tässä kuvassa Massen silmät näyttää hassuilta kun salama heijasti niistä ja koitin "retusoida" niitä vähän)

Eilen vein Einille lainaan sen meidän hehtokattilan (10 litran höyryosallisen) että hän voisi laittaa isompia annoksia ruokaa ja saisi täytettyä uutta pakastintaan hätävararuualla :) Oli toinen kyllä erittäin noopean näköinen kun jokin (in?)flu(e)nssa oli löytänyt tiensä sinne. En arvannut pitkään olla etten ota tautia itse mukaani ja että toinen pääsi takaisin poikien viereen nukkumaan. Unihan on se paras lääke. Toivottavasti koko perhe paranisi pian!

Mutta kaipa mä meen tota pylpyrää jatkamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers