perjantai 13. maaliskuuta 2009

Farkut

Värjäys onnistui paremmin kuin uskalsin toivoakaan. Väri on tasainen ja musta! Yleensä mustaksi värjääminen muun värisestä ei oikein onnistu, mutta nämä olivat sen verran tummat siniset farkut että onnistui. Nyt vielä pitää pesukoneessa pestä muutama tumma koneellinen ennen kuin uskaltaa vaaleita laittaa... Se huono puoli asiassa on.

Farkut kutistuivat kuivausrummussa (joo, piti heittää aamulla vähäksi aikaa kuivuriin kun eivät olleet yön aikana ennättäneet kuiviksi asti) pituudesta sen verran ettei niitä tarvitsekaan lähteä lyhentämään. Hassua... Leveydestä ei kutistunut yhtään, vain pituudesta!

Tänään piti käydä uudelleen kaupassa kun unohdin ostaa pojalle vaippoja. Onhan tuolla noita kestovaippoja, mutta kun tuota pyykkiä on tällä hetkellä muutenkin niin paljon, niin vähän työtaakkaani helpottaakseni ollaan nyt enimmäkseen käytetty kertavaippoja *läiskii itseään poskille* Täytyi sitten samalla kiertää kaupan elintarvikeosasto, josta bongasin taas kerran kivasti oranssein hintalapuin merkittyjä -35% ja -50% -tuotteita. Pakastimessa taas ruokaa toviksi.

Mies kävi samalla reissulla treenikämpällä ja työmaalla. Työmaalleen kävi viemässä verokortin ja hakemassa sieltä turvasaappaansa joita käyttää tulevana kesänä moottoripyöräillessä. TYÖmatkaSAAPPAAT. :) Toivottavasti/ilmeisesti taantuma alkaa olla jo hiukan paremmalla puolen, sillä kaivurikauppa on taas alkanut käydä.

Mutta jos nyt koiran kanssa postilaatikolle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers