torstai 12. maaliskuuta 2009

No huh!!

Mies sai taannoin isältäni farkut; isälleni liian suuret, miehelle sopivat muuten mutta pituutta liikaa ja väri ihan väärä. Tänään sitten kävin ostamassa mustaa Dylonin pesukoneväriä ja tuolla ne farkut ovat tummumassa. Samalla reissulla HongKong -myymälässä hain miehelle kaksi purkkia lakkaa ja yhden mustan spraymaalin että saa kitaransa valmiiksi... Törmäsin siellä myös yhteen tuttuun vuosien takaa ja hän kertoili että heilläkin alkaa yt-neuvottelut työmaalla. Huokaus! Kaikkialla irtisanomisia ja lomautuksia... Surkeaa!

Sitten kävin Rautiasta hakemassa säkillisen pellettejä Massen vessaan kuivikkeeksi; kuusi euroa 20 kilon säkistä on vähän kun ajattelee että lemmikkiliikkeessä kahden kilon säkistä joutuu helposti maksamaan saman verran.

Sitten ruokakauppaan, jossa makkarahyllyn välissä itse kauppias ryntäsi nykimään miestä hihasta. Syksymmällä lienee jotakin tiedossa bändirintamalla. Ruokaostoksista selvittiin 8 euroa halvemmalla plussakortin ansiosta. Nyt on nakkeja pakastimessa "hätävarana"... IsoVitonen paketti 1,99€ eli ostinpa sitten vähän enempi...

Viimeinen etappi oli entinen työpaikkani Savikukko jonne kävin viemässä kummitytön villatakin kun äitinsä on siellä töissä. Kuulinpa sitten uutisen joka meinasi pudottaa mut persauksilleni. Iloinen uutinen kylläkin; lähipiiriin on tulossa lisää vauvoja!

Ja nyt paneroimaan sei-fileitä, mulle kun ei kaupassa ollut kalapuikkoja niin pitää duunata omat ihan ite...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers