sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Kotona eikä pää kipee

Vähän pelkäsin että millainen aamu sitä valkenee kun kuitenkin tuota "viisastenjuomaa" on tullut aika harvoin nautiskeltua. Tosin budjetti rajoitti aika hyvin eikä siideriä väkevämpää tullut otettua joten olo on ollut ihan ok heräämisestä asti (vanhaa aikaa ysiltä).

Ensimmäinen siideri maistui pahalle ja haisi oudolle, mutta en älynnyt heti että se johtui juoman pilaantuneisuudesta. Oletin että suussani ollut purkka vaikutti aisteihini. Vasta kun jonkun matkaa purkan poissyljennän jälkeen juoma vieläkin maistui pahalle vinkkasin tiskin takana seisseen kaverin, "mandoliinimiehen", nuuhkaisemaan juomaani. Sain uuden tilalle. Tuon 1,5 siiderin lisäksi join peräti kolme muuta!

Budjetti riitti hienosti vaikka mies olikin sitä mieltä ettei kolmellakympillä ole mitään mieltä lähteä... Mutta se riippuu ihan siitä mitä ja kuinka paljon ottelee. Miehelle tuo raha ei olisi taatusti riittänyt.

"Äijillä" oli täällä kotona mennyt ilta ihan kivasti. Olivat tosiaan viettäneet oikean äijien illan. Olivat katselleet töllöä ja dvd-leffoja (muumit, teletapit, myyrä) sekä syöneet makkaraa. Koiruudelle olivat yhdessä laittaneet iltaruuan. Poika ei olisi ihan mielellään lähtenyt autoilemaan keskellä yötä, mutta kun mies oli kertonut että lähdetään äitiä hakemaan, niin melkein samalta istumalta poika oli jo itse hypännyt saappaisiin. Pojalla ei tiettävästi ollut ollut ikävä ollenkaan. Voisinpa siis toistekin lähteä. Mutta ei vielä pariin kuukauteen, jos omia synttäreitä sitten seuraavaksi kävisi "suremassa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers