lauantai 21. maaliskuuta 2009

Odotellaan

Tässä (luvattoman huonot) kuvat miehen ranteenlämmittimistä. Toimii :) Teeteen alpakkaa kului näihin 38 grammaa. Mies testasi niitä eilisissä treeneissä eikä peukut tai ranteet krampanneet. Tosin enää kovin pitkään eivät tuossa kalsassa ja kamalassa hajuluolassa treenailekaan vaan pääsevät muuttamaan uuteen kämppään piakkoin! Loistavaa! Siinä vain on taas melkoinen rakentaminen. Kolme treenikämppää ovat tähän mennessä rakentaneet; yhden entiseen navettaan, toisen vanhan kaupan vanhaan varastotilaan ja tämän nykyisen vanhan nahkatehtaan vuotavarastoon jonne on joskus vuotanut yläkerrasta ureaa useamman kymmenen sentin kerros lattialle (siitä julmetun kamala löyhkä).Lankapaketti lienee saapuva maanantaina. Sitten pääsee neulomaan pirtsakoita sukkia :)

Eilen kun käytiin kaupassa ennen matkan jatkumista Einille, niin mun vain oli pakko-pakko ostaa yksi lila kimppu tulppaaneita. Ne vaan niin huuteli siinä käytävällä että me halutaan Einille :) Ja olikin ihan juuri Einin värinen kimppu, on tosi kiva ilahduttaa ystäviä pienillä jutuilla.

Olen nyt kotona nelijalkaisten kanssa; mies ja muksut menivät mummulaan kun tänään on Pappan nimipäivä. Mä jäin kotiin tekemään ruokaa. Tuossa on turpoamassa jauhelihataikinan pohja. Tulee pihvejä kerallaan ranskalaiset. Pitäis varmaan kohta käydä sotkemassa jauhelihat siihen sekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers