perjantai 20. maaliskuuta 2009

Väsyttää

Viimeyö oli taas tyypillinen risainen. Poika suostui nukahtamaan vasta likemmäs kolmea ja jo viideltä könysi viereen meidän sänkyyn. Nukkui kyllä sitten tissi suussa hyvin niin että mies joutui patistamaan tytöt kouluun. Kun vessa kutsui mua kymmenen aikaan, niin poika nukkui vihdoin ilman "tuttia", mutta sai shokkiherätyksen jonkin ajan kuluttua kun kierähti alas sängyltä :( raukkapieni.

Laitoin tänään ruuaksi hyvin mielikuvituksellisesti kalapuikkoja ja riisiä sekä keitettyjä kanamunia. Uunissa muhii jälkiruokamme eli rahkapiirakan pohjalle tehty omenapiirakka.


Tänään mennään muksujen kanssa taas pitkästä aikaa Einin luo siksi ajaksi kun mies on treeneissä. Minkähän neuleen sitä ottaisi mukaan? Jos sitä vaikka ehtisi muutaman silmukan neuloa... Tosin nyt ruokailun jälkeen iski ihan hirvittävä väsy, että ei tosikaan.

Pyykkiä pesty pari koneellista ja kuivurissa pyörii nyt toinen satsi. (Kuka viikkaisi ja kaapittaisi?) Astianpesukone on tyhjennetty ja täytetty mutta ei vielä käytetty kun ei sitä ilkeä yksikseen tänne jättää. Kaupassa pitää käydä kun maidot on taas aika vähissä. Pakastimessa on onneksi tuota lihapuolta jonkin verran että sitä ei nyt ole mikään ihan pakko ostaa, paitsi jos haluan tehdä jauhelihapihvejä vaikka sunnuntaiksi. Olisikohan kaupassa jo Aurajuustoa? Kauppias kun lähetti tuossa päivänä eräänä tarjouskuponkeja joista yhdellä saa ostaa Auraa euron hintaan. Ja tietty ne olivat viimeksi käydessämme loppu.

Poika keksi tulla tuohon viereen pyytämään että peffa pitäis pestä; ja melkoiset myrkyt olikin sinne pöräyttänyt. Mutta nyt on poika haisuton ja voi taas mennä vaikka levittämään Massen vessasta pellettipurut lattialle... Tosi kivat askareet tuolla ipanalla... :/

Mutta kai sitä itsekin saisi mennä tekemään jotain ihan muuta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers