sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

3 cm päärmettä kudottu

Pääsin siis jo kutomaan. Vauhti oli hyvä, mutta sitten kävi onnettomuus. Vipusia yhdistävä nyöri paukahti poikki ja kauhukseni totesin käyttäneeni lähes kaiken haukisiiman. Jäljelle jäänyt pätkä ei riitä. Sitä on pakko käydä ostamassa sillä en usko että tuo hätävaraviritelmäni paljon pitää...

Koska eteisestä kuuluu kaikki äänet kovin hyvin tyttäjen huoneeseen, niin on oikeastaan ihan hyvä että se onnettomuus kävi nyt. Voisin tässä aikani kuluksi kieputtaa ja silputa noita nukkalankoja. Pitää vain etsiä tuolta sopivat muovilaatikot noille nukkalangoille.

Ja äiti laittoi tekstiviestiä hetki sitten... Vein nimittäin pojan Haisulin jämälangat äidille että jos hän vaikka neuloisi sellaisen otuksen joko siskon tytölle tai pojalle. Eipä kuulemma ole Foxi äitinikään mielestä miellyttävää neulottavaa... Tykkääköhän kukaan oikeasti sen langan neulomisesta? Nopeasti siitä saa aikaan ja neulepinta on kivantuntuista, mutta mua tökki ihan suunnattomasti sen neulominen.

Koska halusin maksimoida kangaspuiden kanssa käytettävän ajan, niin tein sitten uuniruokaa tänään. 5 dl riisiä, 11 dl vettä, pari dl herne-maissi-paprikaa, sopivasti aromisuolaa ja 3 x 300 g marinoituja kalkkunasuikaleita vuokaan, vuoka 200°C uuniin reiluksi puoleksi tunniksi - kolmeksi vartiksi... Hyvää tuli ja pötsvärkki täyttyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers