sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Kohta pääsee kutomaan

Jahka isä on käynyt, niin menen puiden alle tekemään sidonnan (vaikee; peruspalttina...) ja sit sitä vois päästä vaikka ihan oikeesti kutomaan.

(Edit: Molemmat vanhempani piipahtivat)

Uutisissa on ollut taas ikävää kerrottavaa; meinaavat lopettaa Heinolan lintutarhan. En sitten tiedä vaikuttaako tämä adressi oikeasti asiaan, mutta kävin sen silti allekirjoittamassa. Käy sinäkin!

2 kommenttia:

  1. Luin tuosta lintutarhan lopettamisesta perjantaina äidin luona käydessäni 1.4. ilmestyneestä Itä-Hämeestä (Heinolan alueen sanomalehti) ja luulin ensin, että kyseessä on aprillipila, niin uskomattomalta se vaikutti! No, Heinolan päättäjät on aiemminkin tehneet typeriä päätöksiä. Toivottavasti eivät kuitenkaan lopeta lintutaloa.

    VastaaPoista
  2. Tiitsan sivuilta hyppäsin tänne ja löytyi mielenkiintoista aihetta. Sinäkin olet ryijyä tekemässä. Se vasta onkin mukaansatempaava työ. Minä tein itselleni 50-vuotislahjaksi ryijyn kansalaisopiston kudonnassa kolme vuotta takaperin. Olin haaveillut suuren ryijyn tekemisestä koko aikuisikäni. Tein Sirkka Könösen 2004 suunnitteleman Salkoruusuryijyn.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers