lauantai 4. huhtikuuta 2009

Ensimmäinen mutka...


Loimi on kierretty tukille ja niisitty. Vasta tässä vaiheessa kun olisi pitänyt pirtaan pistellä huomasin kauhukseni, että multa puuttuu sopiva työväline; mulla ei ole 30 pirtaa ollenkaan. 35, 40, 45, 70 ja 80 olisi sopivan mittaisia ja yksi lyhyt 20. Einillä olisi 30 numeroinen pirta mutta lyhyt, Katjallakaan ei ollut sitä kokoa joten kai tästä pitää pirtakaupoille lähteä. 60 numeroisen ajattelin ostaa kun sille on varmaan enempi käyttöä vastaisuudessakin. Normalon sivuilta katsoin että sen hinta olisi noin 55€ joten se homma joutuu odottelemaan torstaihin asti :( Toisaalta tämän odotteluajan voikin käyttää nukkalankojen katkontaan... Sääli tuota ihanaa lankakasaa lähteä silppuamaan!

Edit: Pikainen laskutoimitus ja päätös säästää... 45 pirtaan saa 3 lankaa sentille siten että jättää joka kolmannen piinvälin pistämättä. Ryijyssä kun loimilangat ei näy ja nukat solmitaan aina kahteen lankaan, niin tuohan rytmittäisi loimen jo valmiiksi nukkia varten.

1 kommentti:

  1. Hei, juuri ajattelin ehdottaa, että jätät jossain jo olemassa olevassa pirrassa tyhjiä välejä. Niin teen itse kun en omista kuin kolme erilaista pirtaa.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers