tiistai 14. huhtikuuta 2009

Hutilusten sukua?

Miten voi yhdellä kauppareissulla sattua ja tapahtua niiiin paljon?

Tyttöjen piti vahtia veljeään sen aikaa kun isä saa otettua ostoskärryt, poika pakeni korttihyllylle taittelemaan kortteja. (sillävälin minä kävin postissa noutamassa lähetyksen jonka pyysin toimittamaan pääpostiimme asiamiespostimme sijasta) Lauantaina kaupassa käydessä esikoinen hassasi femmansa bratz-vauvaan ja tänään tytöt olisivat halunneet barbie peukaloliisana -dvd:n. Keskimmäisellä oli vielä oma vitosensa lompakossaan. Koitimme selittää että jos heillä olisi vielä ollut se kymppi yhteensä omaa rahaa niin ehkä olisin voinut maksaa sen 9,90€ mikä heiltä olisi jäänyt.

No ostokset tuli suoritettua, mutta unohdin ostaa meiramin joka listassa oli (jos taas joskus tekisin hernekeittoa) ja kävin sen äkkiä hakemassa. Tullessani takaisin ulos kaupasta äkkäsin kaupan tuulikaapissa lompakon muotoisen viitosen setelin. Nappasin sen siitä ja autolle päästyäni kysäisin keskimmäiseltä, että onko hänellä vielä viitosensa tallella... Eipä ollut tytön lompakossa yhtään rahaa!!! Miten ihmeessä oli senkin onnistunut pudottamaan ja ihmeiden ihme oli se, että minä äkkäsin sen viitosen eikä kukaan muu ollut ennättänyt keräämään sitä omaan taskuunsa. (taannoin esikoiselta oli kymppi hukassa; se oli auton takapenkin ja selkänojan välissä)

Samalla kun menin laittamaan keskimmäisen ovea kiinni (ovessa jotain pientä vikaa kun pitää oikein voimalla kiskoa kiinni) niin äkkäsin auton vieressä keskimmäisen "littlest pet shop" -jäljitelmän. Siitäkin olisi noussut suurtakin suurempi poru jos se olisi hävinnyt. Huoooh! Tuleeko noista ikinä mitään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers