tiistai 14. huhtikuuta 2009

Joskus ne joutsenetkin voivat näyttää kurjilta

Tuo otsikon lause tuli mieleeni kun sekoilin tuossa aamummalla kun lähipellolle oli laskeutunut kaksi kur.. eikun joutsenta.

Jos omaisin riittävän zoomin kamerassa (kohta kuusi vuotta vanha Olympuksen Camedia) tai edes jonkinsortin järjestelmäkameran, niin olisin ottanut joutsenpariskunnasta kuvia, mutta kun ei ole niin ei ole. Eilisistä valmistuneista kuvien ottaminenkin piti tapahtua kännykän kameralla kun ei ollut taaskaan virrallisia akkuja. Ja nyt mun tietokonekin jotenkin hyljeksii mun puhelinta; bluetooth ei taaskaan toimi :( Kaiken kukkuraksi tuo Nokian kaapeli on tempunnut viimeaikoina... Koitan nyt kuitenkin jotain kautta saada pari kuvajaista näytille...
Tuossa meidän keittiön uusi verho. Ostin taannoin Ellokselta vitosella paneeliverhot. Toisen värjäsin violetinpunaiseksi. Siitä on tulossa toinen samanmoinen kappa. Ratkoin ylä- ja alapäärmeen ensin auki ja ompelin uuden pienemmän päärmeen. Sitten ompelin toiseen pitkään sivuun tankokujan ja voilá uusi kappa valmis ripustettavaksi.


Ja tässä esikoisen BB-nukke istuu etiopialaisnutussa. Vierellä miehen käsipyyhe ihan nimikoituna :)

Polvi on edelleen kipeä. Turvotus onneksi on jo laskenut.

Arvontaan voi vielä osallistua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers