maanantai 13. huhtikuuta 2009

Nukkaa, saunaa ja neulontaa

Olen tänäänkin vielä välttänyt ruuanlaiton... :) Makaronilaatikkoa ollaan syöty nyt kolme päivää... Taisi tulla vähän suuri satsi!

Olen rivin verran saanut taas ryijyä eteenpäin. Neulonutkin olen ja langanpäiden päättelyä vaille valmiina on taas yksi etiopialaisnuttu. Ompelukoneenkin kaivoin naftaliinista ja ompelin keittiöön uuden kapan (paneeliverhosta) sekä jo pitkään kiusanneen vohvelikankaan pilhoin pyyhkeiksi. Sopii keittiöömme kuin nenä päähän; on nimittäin siniruudullista. Kun vielä saisi itseä niskasta kiinni ja lyhentäisi/korjaisi muutamat housut ennen kuin tuon ompelukoneen siirtää taas pois pöydältä.

Saunassakin käytiin taas tänään. Tyttöjä ei oikein meinannut saada innostumaan ideasta, mutta poika oli taas tapansa mukaan enemmän kuin innoissaan lähtemään saaviin lillumaan. Itse kolhin polveni kovinkin lahjakkaasti itselleni vettä tehdessä, hyvä ettei sentään kuumaa vettä läikkynyt päälleni. Polvi on nyt turpea ja violetinkirjava. Ja kipeä!

Pitää toivoa ettei se pahemmin turpoa enää. Hieroin siihen hiukan Voltaren -geeliä kun avohaavoja siihen polveen ei kuitenkaan tullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers