keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Jos vielä kerran...

Olen koittanut listata tavaraa jota tuonne Motellille tulisi hankkia. Hirvee pelko persiissä että jotain hyvin tärkeää unohtuu... No huomenna menen paikanpäälle inventoimaan että mitä heillä siellä on ja sen perusteella sitten katsotaan mitä pitää ostaa. Sisustukseenkin pääsen vaikuttamaan! :0

Mun pitää ostaa itselle uudet farkut (paikatut on vähän niin ja noin) ja hyvät rintsikat. Mutta niiden oston aika on vasta kun lapsilisät tulee. Ennen ei ole latiakaan laittaa ylimääräiseen.

Lapsilisäpäivänä onneksi on tuonne kaupunkiin muutenkin asiaa; menen näyttämään suuhygienistille niitä melkein mounteverestin kokoisia hammaskivivuoria... Ei mee bensaa turhaan.

En tiedä varmasti, mutta oletan, että salainen neuleystäväni on laittanut minulle paketin tulemaan niin että saanen sen maanantaina... Itsehän olen jo itseni paljastanut, mutta se on vielä salaisuus kuka ihana ihminen minua on lahjonut tämän kevään aikana. Se ilmeisesti tulee paljastumaan alkuviikosta. Jänskättää!

2 kommenttia:

  1. Iiiks, nyt tuli stressiä ;D...paketti on kyllä valmiina mutta postitan sen vasta maanantaina! Iloista Syntymäpäivää joka tapauksessa maanantaille ;) SNY

    VastaaPoista
  2. Elähän ressaa :) Kiitos onnitteluista etukäteen ja jään innolla odottelemaan pakettia.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers