sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Mehut poissa

Eilen sitten oli sopivasti poutaista ja pääsin testaamaan, että kuinka kauan polkupyörällä tuota työmatkaa ajelee. No noin vartin sain siihen kulumaan, eli vastaisuudessa pitää varata puoli tuntia työmatkaan. Ööö, yhtälössä on joku pielessä. Vaan eipä ole. Olin sen verran maitohapoilla ja hikinen, että toinen vartti menee siinä kun laitaa itsensä sen näköiseksi että voi asiakaspalvelutyössä asiakkaille näyttäytyä.

Eilen ripustettiin verhot. Inventoitiin aterimia, kuppeja, lautasia... Tyhjennettiin liinavaatekomero vanhoista ja täytettiin uusilla.

Pomolle tuli lähtö kotiinsa 9 aikoihin illalla ja sen jälkeen me työntekijät (minä + 2 muuta) hyppäsimme kokin autoon ja menimme Loimaalle Ankkuripaikkaan syömään Paholaisen broileria, joka muuten oli nimensä mukaisesti "pirun" hyvää, sopivan tulista ja äärettömän maukasta.

Paluumatkalla alkoi jo hämärtää, joten kaverit jättivät mu matkan varrella kotiin ettei tarvinnut valottomalla fillarilla tulla pimeissä kotiin. Tänään tuon fillarin kotiin. Mennään yhdessä miehen kanssa tuonne ja mies laittaa sinne muutaman valaisimen kattoon. Mies saa hakea mukeloiset sitten vanhemmiltaan ja minä fillaroin myöhemmin takaisin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers