sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Työpaikan liinavaatekaappi tyhjäksi

Pomo oli sitä mieltä että roskiin vaan kaikki vanhat sieltä. Minähän sitten kysyin että josko voisin kuitenkin viedä ne kotiin mattonkuteiksi. Ja sehän sopi.

Auton peräkonttiin lastattiin kolme jätesäkillistä tavaraa plus kolme peitettä. Kotona sitten lajiteltiin vähän tarkemmin ja aika iso osa tavaroista lähtee miehen treenikämpälle akustointimateriaaleiksi (nimenomaan ne peitot ja muutama vanha päiväpeite, vielä olisi hakematta kaksi vanhaa petaria, nyppyläpintaista superlonia). Osa jäänee ihan omaan käyttöön kun oli muutama ihan ok kuntoinen lakana ja tyynyliina. Yksi pitkä röyhelöinen verhokappa lähtee anopille, josko hän sitten huolii sen tai ei. Mattonkuteiksi ei paljon jäänyt kun muutama vintagekangas ja verhosetti tällättiin huutonettiin myyntiin


Työmaalla tosiaan oltiin miehen kanssa molemmat. Avustin miestä lamppujen asennuksessa ja jonkin verran myös siivoskentelin.

Lamppujen laitosta meinasi kehkeytyä oikein riita työkaverin kanssa. Pomo oli mulle sanonut että laittakaa ne lamput tähän ja pöydät ja tuolit paikoilleen niin sitten on helppo vahata toinen puoli (tämä johon lamppuja laiteltiin on vajaa vuosi sitten otettu asiakastilaksi eikä se lattia vielä välttämättä edes tarvi vahaa). Mutta tämä työkaverinipa oli sitä mieltä että hän vahaa sen lattian (vaikka pomo edes vielä ollut tuonut mitään vahoja yms tykötarpeita paikanpäälle). Oltiin sitten lamppujen sijoittelua varten tuotu pöydät siihen osaan ravintolasalia aivan kuten minulle pomo oli puhunut ja aivan hirveä meteli nousi siitä kun tämä kaveri sen näki... Hieman suivaantuneena kannoimme päydät takaisin toiselle puolelle vaikka lamppujen laittaminen olikin vielä kesken ja koitin selittää ettei se nimenomainen puoli ole niin tärkeä kuin vertaa toiseen puoleen jonka läpi ihmiset kuraisin ja savisin saappain marssii tiskin alkupäähän ja vessaan. Varsinkin kun se lattia on kerrassaan kamalassa kunnossa ollut viimeiset ööö... kymmenen vuotta.

No, toinen työkaveri soitti mulle muutaman tunnin kuluttua sen jälkeen kun oltiin miehen kanssa tultu kotio, että hän oli pomon ystävän kanssa sitten kantanut ne pöydät takaisin... Saa nähdä millainen haloo sitten asiasta huomenna nousee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers