keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Nuhaa ja muuta

Eilen oli jännä päivä! Maanantaina sain tietää että tiistaina on Loimaalla mahdollisuus suorittaa hygieniapassi. Eikun hirveellä hädällä netistä lukemaan aihealueita. Olin lievästi paniikissa. Mikrobit luin ehkä liiankin tarkkaan, mutta omavalvontaosuuden jätin kokonaan lukematta. Testinhän läpäisee jos saa vähintään 34 oikein 40 kysymyksestä. Mulla oikeita vastauksia oli 38 ja kaksi väärää löytyi juuri nimenomaan siitä omavalvontaosiosta.

Kun lähdin tenttimään itseäni, niin mies katsoi hetken hitaasti kun nakkasin vielä sukankutimen laukkuuni, ei kylläkään sanonut mitään. Eipä ollut huono idea ottaa sitä teelmystä matkaan sillä siinä tenttijän tarkistaessa papereita ei oikein muutakaan tekemistä olisi ollut.

Nyt on siis tuokin hoidettu ja siinä samalla Loimaalle mennessä vein sitten laboratorioon näytteen jolla varmistetaan vielä ettei mulla ole salmonellaa.

Pojan nenä alkoi valumaan eilen aamulla ja nyt minä itsekin havahduin tähän päivään pää särkevänä ja täynnä räkää. Kurkkukin on kipeä, ihan kuin sinne olisi tungettu kaktus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers